Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av kissabajsa - 11 augusti 2013 17:59

...jag fick ligga in på infektion till i tisdags eftermiddag då mor kom och häntade mig. då var magen bra igen och käkat lite hade jag klarat av. var på toaletten och bajsade vanliga bajskorvar från i måndags eftermiddag. en av sköterskorna sa till mig att hon gärna ville se hur mitt bajs såg ut nästa gång jag behövde bajsa och då skulle jag ringa på klockan och be dom hämta in ett becken så jag fick bajsa i det. och då hann hon knappt sätta beckenet på olats förrns första bajskorven kom och kissade gjorde jag oxå samtidigt. bajsade ut tre hyfsat ok bajskorvar sa hon så jag var klar.

sen fick jag lite mat eller som var jättegott att få i sig. två till tre timmar senare var jag bajsnödig än en gång och då var det samma visa igen med att ringa på klockan och be om becken för att bajsa igen. två bajskorvar kom ut då och såg helt normala ut dom oxå. sen var det ju bara att hoopas på att det skulla vara så sen oxå så jag kunde sätta mig på en helt vanlig toalett och bajsa istället, för det var inte lätt att ligga på en "potta" i sängen och klämma ut bajskorvar, men det funkade ju och kändes väl skönt iaf ;)

sen så i tisdags blev jag utskriven och nu är jag frisk i magen igen och inget kräk eller diarré eller nåt alls längre, sköööönt!


och nu är jag bajsnödig och behöver gå på holken och göra ifrån mig en hel del bajs skulle jagf väl tro åtminstone känns det så iaf, jättebajsnödig på hög nivå! ;)


återkommer sen och talar om hur det gick!


/pusspuss <3<3<3 :)))


Presentation

Jag har aldrig bloggat förut, men tänker sätta igång nu och se hur det går!
Hoppas ni vill följa mig.
VÄLKOMNA!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards